Uvjeti korištenja

SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.Corvus Pay je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

JAMSTVO ONLINE KUPOVINE
 

Corvus Pay / Stripe

UVIJETI REZERVACIJE


Ovim se uvjetima utvrđuje postupak rezervacije, plaćanja, isporuke te reklamacija usluga koje su ponuđene na ovim stranicama. thevtc.site/hr internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Prodavatelj je Vuckovic Travel Collections j.d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica.


REZERVACIJA


Kupac naručuje usluge putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jednu uslugu ili proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valutu, hrvatska kuna (kn) s PDV-om. Usluge i proizvodi se naručuje elektronskim putem, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja. PLAĆANJE Naručene usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica: Mastercard, Maestro Visa. Diners Club ili Discover. Također je moguće plaćanje na licu mjesta, gotovinom, prije početka putovanja.


OPĆENITO


Vuckovic Travel Collections j.d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje thevtc.site/hr stranica. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine. Usluge koje Vam pruža Vuckovic Travel Collections j.d.o.o. Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Vuckovic Travel Collections j.d.o.o. nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Iako Vam Vuckovic Travel Collections j.d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, ne može garantirati da će usluge na thevtc.site/hr odgovarati Vašim potrebama. Vuckovic Travel Collections j.d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite na e-mail hello@thevtc.eu kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.


OTKAZIVANJE REZERVACIJE


Jamstvo putem kreditne kartice: Putnik ima pravo otkazati putovanje usmeno ili pismeno u poslovnici organizatora putovanja u kojoj se prijavio za putovanje ili putem elektronskih medija. U tom slučaju organizator putovanja zadržava uplaćeni iznos u visini koja ovisi o datumu otkazivanja putovanja po slijedećem rasporedu (ukoliko nije u programu drugačije navedeno)


do 15 dana prije polaska - Besplatno otkazivanje
14 – 00 dana prije polaska - 100% uplaćenog iznosa


Ovi otkazni rokovi se primjenjuju i na promjenu datuma polaska ili smještajnog objekta, te u svim drugim slučajevima. Ukoliko putnik za vrijeme trajanja putovanja na vlastitu želju ili zbog neophodne potrebe otkaže putovanje, po povratku nema pravo na isplatu troškova. Organizator putovanja zaračunava administrativne troškove ukoliko ugovaratelj putovanja/putnik otkaže putovanje ili nađe novog korisnika iste rezervacije kao i u slučaju da putnik koji ima uplaćeno osiguranje od otkaza otkaže putovanje. Kod otkazivanja svih aranžmana ne isplaćuje se trošak nabave vize ni putnih isprava. Prilikom uplate putovanja preporučuje se putniku sklopiti osiguranje od otkaza putovanja.