Zaštita privatnosti

PODACI O PODUZEĆU
Vuckovic Travel Collections j.d.o.o., turistička agencija
Rješenje trgovačkog suda u Splitu
Tt-21/6463-5, MBS: 060430979
Temeljni kapital: 10,00 kn
Brnaze 58a, 21230 Sinj
Članovi uprave - direktor: Josip Vučković
www.vuckovictravelcollections.net
Kontakt: 095 4444 114
Email: info@vuckovictravelcollections.net
Matični broj: 060430970000
OIB: 50557597520
Račun kod Erste banke, IBAN: HR3924020061101035171

Prikupljanje osobnih podatka

KONTAKT FORME
Prikupljamo osobne podatke u svrhu obrade upita – ime i prezime te adresu e-pošte. Ti podaci koriste se isključivo u navedenu svrhu i ne prenose se trećim stranama.

KOLAĆIĆI
Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik. Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na zaslonu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići s opcijama zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava trajat će dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

SADRŽAJ S DRUGIH WEB STRANICA
Članci na ovom web mjestu mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugo web mjesto. Te web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i ako ste prijavljeni na to web mjesto.

DJELJENJE VAŠIH PODATAKA
Ako zatražite poništavanje lozinke, vaša će se IP adresa nalaziti u e-poruci za poništavanje.

ZADRŽAVANJE VAŠIH PODATKA
Za korisnike koji se registriraju na našem web mjestu, također pohranjujemo osobne podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu u bilo kojem trenutku vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke (osim što ne mogu promijeniti korisničko ime). Administratori web stranica također mogu vidjeti i urediti te podatke. Vaše podatke nećemo čuvati dulje nego li je nužno potrebno za ispunjavanje svrhe zbog koje su prikupljeni. Podaci sadržani u računu te podaci o financijskim transakcijama – 11 godina (sukladno Zakonu o računovodstvu čl. 10 (NN 120/16) Registrirani korisnici web shopa – do opoziva od strane korisnika. Neregistrirani kupci – 3 mjeseca

ČUVANJE VAŠIH PODATAKA
Vaši podaci pohranjeni su na serveru koji se nalazi u Hrvatskoj. Podaci se ne prenose trećim stranama. Web stranica aurora-experience.com koristi SSL enkripciju radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

VAŠA PRAVA
Ako na ovom mjestu imate račun, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje posjedujemo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo obvezni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

NAČIN KORIŠTENJA VAŠIH PODATAKA
Za obrađivanje rezervacija i upita poslanih putem kontakt forme
Za slanje obavijesti o promjenama vezanima uz naše usluge
Za slanje promidžbenih poruka e-pošte, u slučajevima kada ste za to dali svoju izričitu privolu
Za sprječavanje prijevare

KAKO NAS KONTAKTIRATI?
U slučaju pitanja vezanih za vašu privatnost, možete nam poslati poruku e-poštom na info@vuckovictravelcollections.net